مروری بر کارنامه ی هسته ای دولت یازدهم
مروری بر کارنامه ی هسته ای دولت یازدهم
فقط برای یادآوری و ثبت در تاریخ:
آیا میدانید آقای جلیلی در مذاکرات هسته ای ماموریت داشت تا اعضای ۱+۵ را در مذاکرات سرگرم کند تا دانشمندان هسته ای بتوانند در حاشیه ی امن مذاکرات ، به تکمیل چرخه علوم هستهای بپردازند.
آیا می دانید آقای جلیلی موفق شده بود با بهانه های واهی (الکی) ، غرور غرب را لگدمال کرده و آنان را از استانبول به بغداد و از بغداد به مسکو و از مسکو به آلمااتی و از … به … بکشاند و به این ترتیب ایران به اوج قله ی هستهای و عزت و اقتدار رسید.
آیا میدانید در دوران جلیلی ، حاضر به دادن امتیازات فراوان برای متوقف کردن فعالیتهای هسته ای ما بودند ، اگر چه ما یقین داشتیم که دروغ می گویند.
آیا می دانید غربی ها در مذاکرات آلماآتی ۲ حاضر به دادن امتیازاتی به مراتب بیشتر از امتیازات مطرح شده در توافقنامه ی ژنو شده بودند لیکن اقای جلیلی فقط در مقابل لغو یکجا و کامل تحریمها حاضر به امضای توافقنامه بود.
آیا می دانید وزیر امور خارجه آمریکا برای ملاقات با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و نه وزیر خارجه بمدت ۴۵ دقیقه به انتظار نشست ، اما موفق به مذاکره با جلیلی نشد و غرورش بشدت لطمه دید.
آیا می دانید ، در کتاب خاطرات خانم کلینتون رسماً به موفقیت تیم مذاکره کننده ی قبلی اعتراف شده است و ایشان صراحتاً به شکسته شدن غرور غرب اذعان داشته است
tyle="font-size: medium;">
آیا می دانید یکی از انتقاد های آقا روحانی به احمدی نژاد ، ناتوانی در پیشبرد مذاکرات هسته ای بود .
آقای روحانی مدعی بود ، دولت نهم و دهم هدفش از مذاکره صرفاً مذاکره برای مذاکره بود و ادعا می کرد که باید برای حل مسئله وارد میدان مذاکرات شویم و نه برای سرگرمی و مذاکره.
آیا می دانید آقای روحانی در نطق انتخاباتی خود مدعی شد که دم کدخدا ( یعنی آمریکا) را باید ببینیم و همه ی مشکلات تحریمها را یکجا حل کنیم.
آیا می دانید آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود مدعی بود که با وجود یک تیم قوی و احترام به غرب می توان به تفاهم رسید.
آیا می دانید آقای روحانی برای حل مسئله هسته ای و شکستن تحریمها از مقام معظم رهبری ۳ اختیار به شرح زیر طلب کرد:
اول انتقال حوزه ی تیم مذاکره از شورای عالی امنیت ملی به وزارت خارجه و تحت نظارت مستقیم خودش.
دوم مذاکره ی مستقیم با آمریکا.
سوم اختیار تام.
آیا می دانید حضرت آقا ، علیرغم اعلام عدم خوش بینی و بی اعتمادی به طرف آمریکایی ، با تمام خواسته های رئیس جمهور ، مشروط بر رعایت خطوط قرمز نظام موافقت فرمودند.
آیا می دانید ، رئیس جمهور محترم در تاریخ سوم آذر ماه سال گذشته طی نامه ی کتبی محضر مقام معظم رهبری ، ترک برداشتن تحریمها را به صورت رسمی اعلام کرد.
آیا می دانید آقای روحانی ، متعاقب نامه به محضر حضرت امام خامنه ای در آذر ماه سال گذشته ، در اجتماع مردم اهواز از نتیجه ی مذاکرات به عنوان برد بزرگ یاد کرده و اعلام کرد: ” مذاکرات هسته ای ما یعنی سر فرود آوردن ۶ قدرت بزرگ در مقابل ایران مقتدر!!
آیا می دانید ۱۴ ماه از وعده ترک برداشتن تحریمها گذشته ولی هیچ گشایشی در مذاکرات حاصل نشده است.
آیا می دانید در توافقنامه تصریح شده که در صورت تحریم جدید ، توافقنامه بصورت یکجانبه باطل خواهدشد.
آیا می دانید طی ۱۸ ماه گذشته و بر خلاف توافقنامه ی ژنو تعداد ۷۱ مورد تحریم جدید بر علیه ایران اعمال شده است.
آیا می دانید ایران به صورت یکجانبه به تمامی تعهدات خود عمل کرد ولی ۱+۵ تقریباً به هیچ یک از تعهداتش عمل نکرد .
آیا می دانید طرف غربی در حقیقت هیچ پولی به ایران نداد مبلغ ۴/۲ میلیارد دلار را از یک حساب مسدود شده به یک حساب مسدود شده ی دیگر منتقل کردند.
آیا می دانید آمریکایی ها انعطاف و نرمش تیم مذاکره کننده ی ایرانی را بحساب ضعف ایران گذاشته و بر فشارهای سیاسی ، اقتصادی و… بر ایران افزوده اند.
آیا می دانید طرف آمریکایی به تلافی دوران جلیلی با چرخاندن ایران بین سوئیس ، پاریس ، نیویورک و… و توهین های آشکار و پی در پی به تحقیر ایران می پردازد.
آیا می دانید هم اینک با هدف انجام تعهدات یک طرفه تمامی فعالیتهای هسته ای ایران به حالت تعطیل در آمده است.
آیا می دانید علاوه بر ۳۰۰ کیلو گرم اورانیوم ۲۰ درصد که حاصل تلاش دانشمندان هسته ای و شهیدانی همچون شهریاری و علی محمدی و… بود ، ۷۰۰۰ کلیوگرم اورانیوم ۵ درصد را نی به صورت داوطلبانه نابود کرده ایم.
آیا می دانید دولت یازدهم در مقابل تحقیرها و توهین های غربی ها از خود خویشتن داری نشان داده و دیپلماسی لبخند را جایگزین مقابله به مثل کرده است.